Preloader

Naša priča

Motivisani željom da zasladimo i ulepšamo dan svuda i svima, u svakoj prilici i svakog momenta, stvorili smo naše i vaše carstvo originalnih poslastica, kolačića sreće.Pre nego što osetite njegovu hrskavost i punoću u svakom zalogaju, bićete iznova i iznova motivisani novim inspiracijama koje vam naši kolačići šalju.

Kolačić sreće je porodična firma sa sedištem u Beogradu, koja već sedmu godinu, svojim konstantnim inovacijama i kreativnim idejama tima, radi na očuvanju i unapređenju tehnologije izrade autentičnih proizvoda. Umetnost pravljenja, savijanja, pečenja i kreiranja poruka koje kolačići nose u sebi, predstavllja spoj slatkog zalogaja i pozitivne energije za svaki novi uspešan dan.

Od osnivanja, do sada, jedini smo proizvođači kolačića sreće u Srbiji i regionu i prvi koji kroz poslastice šire dobru energiju.

Iako mlad brend, svojom raznovrsnom linijom kolačića sreće, postali smo jedan od najtraženijih proizvođača mini konditorskih proizvoda. Proizvodnja je prilagođena zahtevima svih vrsta potrošača, od veleprodaje i maloprodaje, Horeca sistema (hoteli, restorani, kafići), do specijalizovanih serija koje su namenje svim vrstama proslava, poslovnim projekatima i privatnim svečanosti.

Svaki događaj je fanstastičan način za konekciju s ljudima, a kolačići sreće će učiniti baš to. Nasmejaće vaše goste, razveseliti ih na svakoj proslavi, porukom motivisati za bolje poslovne uspehe u kompaniji i širiti dobre vibracije čime će se svi zasigurno osećati posebno.

Inspiriše dan.

Evo zašto je ovo jedino carstvo na Balkanu!

Ključ našeg uspeha je požrtvovanost u radu i vera u mogućnost da šrimo slatke zalogaje sreće. Podređeni i posvećeni da ulepšamo vaše momente, mi svakodnevno usavršavamo proces stvaranja novih, i iznova novih malih umetničkih dela, formiranih u jedinstvenom kolačiću sreće. Tim visokih profesionalaca inovira kolačiće, igrajući se bojama, mirisima, svežim aromama, kremovima, čokoladom, prelivima…

Tako, kako bi pre svega imali kvalitet u svojim rukama, mi pažljivo stavljamo prirodne sirovine i mirise cimeta ili vanile, sveže nane, pomorandze, limuna ili maline, bez aditiva, a svaki kolačić finim savijanjem prolazi proveru kako bi bio savršeno spreman za vaš mali dnevni ritual.

Naš izabrani tim kreativnih ljudi, sastavlja nove, inspirativne misli kako bi vas nasmejali, ili probudili one iskrene i prave emocije koje čine da budemo bolji. Baza poruka broji preko 10 000 inspiracija različitih tematika, prevedenih na nekoliko jezika, uz mogućnost biranja i kreiranja poruka, čime dobijate svoje, unikatne kolačiće sreće.

Ono što naš proizvod čini potpuno drugačijim jeste upravo ta mogućnost da odgovori svim zahtevima i željama klijenata. Zbog toga, naša misija je da inspirišemo momente optimizma i sreće kroz kvalitetan, autentičan i prepoznatljiv proizvod na tržištu.